Hírek

Így zárult a szárszói táborunk – már ősszel indul a 2024-es jelentkezés!

Véget ért a nagy sikerű, 2023-as balatonszárszói táborunk, amely számos élményt, mosolyt, különleges pillanatot hozott az edzésektől a kisvasutas utazásokon át a szabadidős programokig. A Barca-hét pénteken záró ünnepséggel ért véget, amely során minden résztvevő jutalomban részesült, valamint Balogh Barna vezérigazgató bejelentette: már az ősszel elindul a jelentkezés a 2024-es táborra!

Július 31-én, hétfőn különleges díszvendégek előtt kezdődött, napi három, a Barca filozófiáját követő edzéssel folytatódott, a résztvevők nagy szomorúságára pedig augusztus 4-én, pénteken véget is ért a Barca Academy Hungary 2023-as balatonszárszói focitábora.

A záró ünnepség elején Balogh Barna, Akadémiánk vezérigazgatója gratulált minden gyermeknek, aki részt vett a táborban, és lelkesen végrehajtott minden feladatot. A hála kifejezése nem maradhatott el az edzők irányába sem, a szervezők pedig megköszönték a balatonszárszóiaknak, hogy kifogástalanul töltötték be a házigazda-szerepet.

Ha már az imént a résztvevők szomorúságáról írtunk, most megemlíthetünk egy pillanatot, amikor mindenkinek felcsillant a szeme, Balogh Barna ugyanis bejelentette, nem kell sokat várni arra, hogy a jövő évi eseményre is lehetőség legyen jelentkezni, a Barca Academy Hungary ugyanis már az ősszel megnyitja a regisztrációs kapukat! Amint azt korábban jeleztük, a nagy számú érdeklődésnek köszönhetően 2024-ban már több helyszínen rendezünk tábort.

Vezérigazgatónk után szakmai igazgatónk következett, Martí Nadal is köszönetet mondott az edzőkollégák kitartó munkájáért, kiemelte, kiváló szakmai munka folyt a hét folyamán, valamint azt is, hogy minden résztvevőnek megvan a lehetősége rá, hogy jelentkezzen Akadémiánk egyik bázisára.

„Nagyon elégedett vagyok a héten zajló munkával, hiszen csaknem nyolcvan gyermekkel ismertethettük meg a Barca-élményt. Az edzések mellett belsős bajnokságot is szerveztünk, hogy a játékosoknak lehetőségük legyen a gyakorlatban is megmutatni, amit tanultak a hét folyamán. A képzés során az FC Barcelona értékeit tartottuk szem előtt: alázat, erőfeszítés, tisztelet, ambíció és csapatmunka. Jövőre is hasonló élményt szeretnénk nyújtani, addig is pedig várunk minden résztvevőt a budapesti Akadémiánk egyikére” – foglalta össze a hét legfontosabb történéseit Martí Nadal.

A záró alkalom végén csapatonként – melyek a Barca egy-egy játékosáról voltak elnevezve – megkapták a gyerekek a nekik járó diplomát. Jövőre folytatjuk, és amint ígértük, hamarosan indul a jelentkezés!

Araujo-csoport

De Jong-csoport
 
 
Pedri-csoport
 
Gündogan-csoport
 
 
Gavi-csoport
 
 
Lewandowski-csoport

 

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search