Stratégia

Célkitűzésünk volt egy hazai, nemzetközi színvonalú labdarúgó utánpótlás klub életre hívása, mely a világszínvonalú labdarúgás egyik élcsapatának együttműködésével, a spanyol FC Barcelonával valósulhatott meg.

Bízunk benne, hogy szakmai vezetésünk irányítása alatt olyan világhírű játékosokat nevelünk, akik elérik, és akár túl is szárnyalják az elődeik - Kubala László, Czibor Zoltán, Kocsis Sándor – által megélt eredményeket. Hiszen ahogy a Barça himnusza is szól, függetlenül attól, hogy honnan jövünk, a zászló egyesít bennünket.


Egy ilyen háttérrel, mint a Barça - amely ma világszerte több mint 300 millió rajongóval, és több mint 200 millió követővel van jelen a médiában-, hasznosíthatjuk és átadhatjuk mindazt a tudást és innovációt, amely a világ minden tájáról a lehető legjobb képzési formákat építi be a szakmai programjába. Így vagyunk képesek a játékosok teljes karrier-ciklusának kezelésére.

Programunk folyamatosan tükrözi az FC Barcelona értékeit és sportfilozófiáját, mely kulcsfontosságú egy olyan újgenerációs játékosállomány felépítésénél, mint amilyet mi tűztünk ki célul. Hiszen a magas szintű versenyzés és a sport szeretete nem összeegyeztethetetlen. Épp ellenkezőleg! Nekünk ez a klub szenvedélyünk, hiszen a sport szeretete lehetővé teszi számunkra a fiatal tehetségek nevelését, és akár a jelenlegi elavult társadalmi szokások megváltoztatását is. Ez motivál és egyesít bennünket csapattársainkkal.

Ez a sport megtanít minket arra, hogy a közös célokért együtt dolgozzunk meg.

Ezt az életmódot szeretnénk átadni játékosainknak.

A játék önmaga felér a győlezemmel!

A klub játékstílusa könnyen felismerhető; intuitív és rugalmas, mely sajátos jellegzetességévé vált a csapatnak. Modern stílus-tárháza túlmutat a sporton. Hiszen egyedülálló megoldásai alkalmazhatóak az élet más területén is; akár társadalmi vagy családi környezetben.

A játékstílus jellemzői:

1

A játék holisztikus, minden tagjára kiterjedő közös együttműködés,

ahol a csapattagok társként játszva dolgoznak össze a labda és a győzelem megszerzéséért.
2

Az egyedi játékot háttérbe szorító stratégiák alkalmazása,

de ezzel nem rontva az egyéni teljesítéményt.
3

Magas hatékonysági szintet és élvezetes játékot biztosít,

az egyéni teljesítmények optimalizálásával.
4

Az "értelmes" futásra törekszik;

tudni kell, hogy hová kell futni, ahelyett, hogy gyorsan és sokat futna.
5

Folyamatos a játékosok közötti kommunikáció;

a labda mozgatásával és annak biztosításával.
6

A játék folytonosságának biztosítása,

az összekapcsolt, egymásra épülő helyzetek alkalmazásával.
© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search