LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ – FOCIZZ A BARCELONÁBAN!

A Barca Academy Hungary ingyenes válogatót hirdet, június 5–9-ig próbaedzéseken mutathatod meg nálunk, mit tudsz. Csatlakozz Te is az FC Barcelona magyarországi akadémiájához, és lépj annak a több, mint 100 futballistának a nyomdokaiba, aki a Barca képzési rendszeréből a világ élvonaláig vitte. Várjuk a 2007 és 2018 között született érdeklődőket!

Magyarországon élsz, de mindig is szerettél volna a Barca mezében futballozni hétről hétre? Most itt a lehetőség!

Tanuld ugyanazt és ugyanúgy, mint a kortársaid Barcelonában, élj a lehetőséggel. Ismerkedj meg csapatunkkal és Martí Nadal szakmai igazgatónkkal, aki az FC Barcelonától érkezett hozzánk!

Azt tanítjuk, amivel a világot oktatják – úgy tanítunk, ahogy a legjobbakat tanították!

A Barca Academy Hungary stábja magasan kvalifikált szakemberekből áll, akik a munkájukat közvetlenül a Barcelona által dedikált szakemberek irányítása alatt végzik. A képzési programunkban részt vevő gyerekek egyedülálló lehetőséget kapnak azáltal, hogy közvetlenül, közvetítő állomások nélkül mutathatják meg magukat az anyaegyesület szakemberei előtt. Négy játékosunknak februárban már sikerült, eljuthattak a világszerte híres La Masiára – legyél Te a következő!

Június 5. és 9. között próbaedzéseket tartunk, amelyeken megmutathatod, alkalmas vagy rá, hogy a Barca Academy Hungary játékosa legyél. Három helyszín közül választhatsz: a Fehér úti, a Kánai úti és a hűvösvölgyi sporttelepünk egyikén több edzésre is eljöhetsz, hogy legyen időd, esélyed megszokni a Barca-stílust, és lehetőséged arra, hogy több alkalommal is megmutasd, mit tudsz.

Viseld ugyanazt a címert, mint Pedri, Robert Lewandowski vagy éppen Gavi, és legyél Te a következő, aki eljut a La Masiára, Barcelonába!

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az alábbi felületen tudsz regisztrálni. Ezt követően visszaigazoló e-mailt küldünk arról, hogy a jelentkezésed sikeres volt. A regisztrált játékosok a munkatársainktól kapnak tájékoztatást arról, hogy melyik csoportba, időpontokra kerültek beosztásra.

További információ az alábbi linken, a regisztrációs szabályzatunkban elérhető!

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search