ÁLMODJ NAGYOT, ÉBREDJ NÁLUNK!

STRATÉGIA

Célkitűzésünk volt egy hazai, nemzetközi színvonalú labdarúgó utánpótlás klub életre hívása, mely a világszínvonalú labdarúgás egyik élcsapatának együttműködésével, a spanyol FC Barcelonával valósulhatott meg.

Bízunk benne, hogy szakmai vezetésünk irányítása alatt olyan világhírű játékosokat nevelünk, akik elérik, és akár túl is szárnyalják az elődeik – Kubala László, Czibor Zoltán, Kocsis Sándor – által megélt eredményeket. Hiszen ahogy a Barça himnusza is szól, függetlenül attól, hogy honnan jövünk, a zászló egyesít bennünket.

Egy ilyen háttérrel, mint a Barça – amely ma világszerte több mint 300 millió rajongóval, és több mint 200 millió követővel van jelen a médiában-, hasznosíthatjuk és átadhatjuk mindazt a tudást és innovációt, amely a világ minden tájáról a lehető legjobb képzési formákat építi be a szakmai programjába. Így vagyunk képesek a játékosok teljes karrier-ciklusának kezelésére.

Programunk folyamatosan tükrözi az FC Barcelona értékeit és sportfilozófiáját, mely kulcsfontosságú egy olyan újgenerációs játékosállomány felépítésénél, mint amilyet mi tűztünk ki célul. Hiszen a magas szintű versenyzés és a sport szeretete nem összeegyeztethetetlen. Épp ellenkezőleg! Nekünk ez a klub szenvedélyünk, hiszen a sport szeretete lehetővé teszi számunkra a fiatal tehetségek nevelését, és akár a jelenlegi elavult társadalmi szokások megváltoztatását is. Ez motivál és egyesít bennünket csapattársainkkal.

A JÁTÉK ÖNMAGA FELÉR A GYŐLEZEMMEL!

A klub játékstílusa könnyen felismerhető; intuitív és rugalmas, mely sajátos jellegzetességévé vált a csapatnak. Modern stílus-tárháza túlmutat a sporton. Hiszen egyedülálló megoldásai alkalmazhatóak az élet más területén is; akár társadalmi vagy családi környezetben.

A JÁTÉKSTÍLUS JELLEMZŐI

1. A játék holisztikus, minden tagjára kiterjedő közös együttműködés,

ahol a csapattagok társként játszva dolgoznak össze a labda és a győzelem megszerzéséért.

2.Az egyedi játékot háttérbe szorító stratégiák alkalmazása,

de ezzel nem rontva az egyéni teljesítéményt.

3.Magas hatékonysági szintet és élvezetes játékot biztosít,

az egyéni teljesítmények optimalizálásával.

4.Az “értelmes” futásra törekszik;

tudni kell, hogy hová kell futni, ahelyett, hogy gyorsan és sokat futna.

5.Folyamatos a játékosok közötti kommunikáció;

a labda mozgatásával és annak biztosításával.

6.A játék folytonosságának biztosítása,

az összekapcsolt, egymásra épülő helyzetek alkalmazásával.