Hírek

Tovább írják a csodát 2012-eseink a Barca World Cupon

Az egy évvel idősebbek között szereplő 2012-es csapatunk, az U12 Grana újabb elképesztő napot zárt a Barca Academy World Cupon! Jordi Amorós együttese megnyerte a csoportját, majd este még a nyolcaddöntőt is sikerrel vette, így tovább írja elképesztő történetét. Csoportelső lett U10-es csapatunk is, Keveházy Balázs együttese szintén nagyszerű napot zárt, ám nekik sajnos nem sikerült a legjobb nyolc közé jutniuk. A többi három csapatunk is ért el sikereket kedden, ők az alsóházban folytatják.

Az U12 Grana már hétfőn három csoportmeccsét lejátszotta, ezeken hét pontot szerzett, majd miután kedden 4–0-ra legyőzte a Dominacana Granát, már csak egyetlenegy kérdés maradt: hanyadik helyen jut tovább. Késő délután kiderült, az első pozícióban, így a mexikói CDMX várt rá a nyolcaddöntőben. Ezen a találkozón először (!) kapott gólt együttesünk a tornán, ám egy távoli bombagóllal egyenlítettünk – jöhetett a büntetőpárbaj. A szétlövést élőben közvetítettük a Facebook-oldalunkon (a linkre kattintva vissza is nézhető), a mieink nagyon magabiztosan 2–0-ra nyertek, így bejutottak a legjobb nyolc közé! 

„Minden előzetes elvárásomat felülmúlják a fiúk! Csoda? Valóban elképesztő, hogy idáig jutottunk, de a magam részéről nem gondolom annak, hiszem, hogy a tudatos munkánk eredménye. Kiemelendő az is, hogy a csoportmeccsek során nem kaptunk gólt, ha eddig felszabadultan játszottak a srácok, ezek után még nyugodtabban futballozhatnak!” – mondta Jordi Amorós.

Csakúgy, mint az egy évvel idősebbek, U10-eseink is megnyerték a csoportjukat, mert bár a hétfői nyitó találkozón kikaptak, este győzelemmel javítottak Jordánia ellen, kedden pedig a japán Kacusika és a francia Franca Grana sem jelentett akadályt. Este 20:30-as kezdettel aztán jött a nyolcaddöntő, a szintén japán Fukuoka 2–0-ra nyert egy rendkívül sportszerű találkozón, így legkisebbjeink a 9–16. helyért küzdhetnek tovább. 

Két U14-es csapatunknak, valamint az U12 Blaunak nem sikerült a továbbjutás, de mindegyik együttesünknek voltak ma szép pillanatai.

Az U12 Blau a hétfői két veresége után felállt a padlóról, és kedden a Perfeccionament Granát, valamint a Swiss Blaut is legyőzték – szerdától a 17. helyért küzdhetnek, az első ellenfél az Istanbul Blau lesz 12 órától. 

Az U14 Blau 14–0-ra kiütötte a Rijadot délután, este azonban a Swiss Blau nyerni tudott a mieink ellen, így az alsóházban folytatja Mór Ottó csapata – beosztás később. 

Az U14 Grana is ért el sikert ma, egy szoros meccsen 4–3-ra nyert Ausztrália ellen, este pedig meg is kezdte az alsóházas szereplését – ott az Austin Blau jobbnak bizonyult, így a 21. helyért megy a folytatás. 

Szerdán ismét élő eredménykövetővel, valamint sok-sok képpel jelentkezünk Facebook-oldalunkon

 

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search