Hírek

Remekeltek 2012-eseink a vb nyitó napján!

Véget ért az 2023-as Barca World Cup első napja. Öt csapatunk már 12 mérkőzésen túl van, két együttesünk már három-három találkozót lejátszott, míg a többiek két-két meccset abszolváltak. Bár a nap nem indult túl jól a „Budapest” néven induló mieinknek, az esti zárás szépre sikeredett, 2012-eseink pedig kimondottan sikeresen szerepelnek! 

Az U14-es Grana csapatunk kezdte a játéknapot, rögtön egy kimondottan nehéz találkozóval, a Chicago Blau 6–1-re legyőzte Lucas Ferrer együttesét. Az egy évvel idősebbek között szereplő 2010-eseink már a második meccsen javítani tudtak, 2–2-t játszottak a Japo Blauval, majd este egy szép győzelemmel 7–0-ra felülmúlták Jordániát. Kedden Ausztrália ellen zárják a csoportot a mieink, ám mivel ebből az ötösből csak az első jut tovább, csoda (a Chicago két veresége és két győzelem tőlünk) kellene az első helyhez. 

Ugyanez a szabály lehet a veszte U14 Blau csapatunknak is. Mór Ottó együttese parádés játékkal kezdte a tornát, 5–0-ra legyőzve az amerikai Austin Granát, ám a Japo Grana két szerencsés góljára csak eggyel tudtunk válaszolni, így három ponttal állnak a mieink két találkozót követően. Az első helyhez mindenképp kellene a japánok újabb pontvesztése (egy döntetlenjük már van), valamint két siker a mieinktől – meg kell tennünk a magunkét, és reménykedni a további kedvező eredményekben.

Parádés napot zárt U12–es Grana csapatunk! Bár 2012-eseink egy évvel idősebbek között szerepelnek, már az első meccsen bravúros, gól nélküli döntetlent értek el a New York ellen, majd egy sokáig kiélezett találkozón 3–0-ra legyőzték a Catalunya Blaut. Jordi Amorós tavaly (az U10-eseknél) ezüstérmes csapata este a Nara Grana 5–0-s legyőzésével koronázta meg a hétfőt, és ha kedden a Dominicana Granát is legyőzik a mieink, biztosan továbbjutnak! 

U12-es Blau csapatunknak jött ki a legkevésbé a lépés eddig, a japán Kacusika és a Dominicana Blau ellen sem sikerült a pontszerzés. A második találkozón ugyanakkor meglett az első gólja Sergi Badal együttesének, nem is akármilyen, Bálint Áron szabadrúgásgólja – hiába vagyunk túl csak egy napon – biztosak vagyunk benne, hogy a torna egyik legszebb találata lesz! 

A legkisebbek, az U10-eseink napja sem indult jól, a New York 5–1-re legyőzte a mieinket, ám a Jordánia elleni 4–0-s sikert követően még bőven van miért küzdeniük Keveházy Balázs tanítványainak! 

Amint hétfőn, úgy kedden is élő eredménykövetővel, valamint sok-sok képpel jelentkezünk Facebook-oldalunkon

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search