Hírek

Több mint 50 gyermek a Barca Academy Hungary nyílt edzésén – megnyílt a hűvösvölgyi edzőbázis!

Nyilvános edzésre hívta új, hűvösvölgyi edzőbázisára az érdeklődőket a Barca Academy Hungary a hétvégén. Az eseményt kiemelt érdeklődés kísérte: 50-nél is több gyermek mutatta meg tudását az FC Barcelona hivatalos magyarországi akadémiájának szakemberei előtt. 

Gyermekzsivajtól volt hangos szombaton délelőtt a hűvösvölgyi Nagyrét, ahol a Barca Academy Hungary nyilvános tréninget tartott új edzőbázisán. Érdeklődőkből nem volt hiány, az akadémia spanyol és magyar szakemberei több mint 50 gyermek számára tartottak négy turnusban bemutató foglalkozásokat, amelyek során a jelentkezők belekóstolhattak abba, milyen edzésekben lehet részük, amennyiben csatlakoznak az együtteshez. 

A gyermeksereg igencsak sokszínű volt, a magyar résztvevők mellett számos nemzet képviselőjével találkozhattunk. Többek között lengyel, holland, dán, japán vagy éppen mexikói futballpalánta is kipróbálhatta magát, és bár többségében fiúk léptek a vadonatúj hűvösvölgyi pályára, szép számmal érkeztek lányok is. 

„Nagyon örülünk, hogy ennyire sok érdeklődő érkezett, hiszen ez is jól mutatja a Barca és az akadémiánk hívóerejét. Számos tehetséges gyermeket láthattam, akiket reményeink szerint hamarosan a játékosaink között üdvözölhetünk. Az edzőközpontunkban kilencven játékossal tudunk foglalkozni, így már az induláskor megközelítettük a célszám kétharmadát” – mondta el Martí Nadal Velasco, a Barca Academy Hungary szakmai igazgatója. 

„A hétvége is bizonyítja: az akadémiánk ebben az évben szintet lépett. Azzal, hogy Budapest újabb régiójának tudjuk biztosítani az edzési lehetőségeket, ismét előrébb léptünk, és a munka nem áll meg, hiszen folyamatosan szeretnénk bővíteni a létszámunkat. Ezért a továbbiakban is szívesen fogadjuk a jelentkezőket!” – tette hozzá Farkas Balázs vezérigazgató. 

A Barca Academy Hungary új edzőközpontja mellett a már két meglévő helyszínére, a Kánai és a Fehér útra is várja az érdeklődőket. 

Egyéni próbajátékra jelentkezni az fcbacademy.hu weboldalon lehet.

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search