Hírek

Miénk a nyár, miénk a pálya – számos nyári programmal készül a Barca Academy Hungary

A Barca Academy Hungarynél a nyár sem holtszezon! Akadémiánk számos eseménnyel készült a nyári időszakra, melyekre még mindig van lehetőség jelentkezniük az érdeklődőknek. Lássuk, mik ezek a lehetőségek!

A nyári Barca Roadshow már két, sikeres állomáson is túl van, először Gyömrőn, majd Egerben rendeztük meg a háromnapos nyári tábort, az edzőképzést és a Kocsis Kupát. Akik még szívesen részt vennének a Barca Roadshow eseményein, de eddig nem jelentkeztek, továbbra is van lehetőségük rá, hiszen július 18-tól Ajkára, 25-étől pedig a Pécs melletti Szentlőrincre látogat el a Roadshow! 

Mit kell tudni ezekről az eseményekről? 

Hétfőtől szerdáig háromnapos Barca-tábort szervezünk, melyen a Barca Academy szakemberei tanítják, oktatják a helyi gyerekeket azokra a fortélyokra, amelyek meghatározzák a klub egyedülálló játékstílusát. További részletek és jelentkezés ITT!

Pénteken továbbképzést tartunk edzőknek, amely során a hazai labdarúgásban dolgozó szakemberek bepillantást nyerhetnek abba a műhelymunkába, amely az FC Barcelonánál zajlik. Bővebb információ ITT!

Szombaton megszervezzük a Kocsis Kupát, amely során a rendezvénynek helyt adó város, illetve annak vonzáskörzetében játszó, 2011. január 1-je után született gyerekekből álló kölyökcsapatok megküzdhetnek egymással a részvételért az augusztus végi II. Barca Academy Cup – Nemzetközi Utánpótlás Kupán. Részletek és jelentkezés ITT!

A Balatonnál laksz vagy nyaralsz a nyáron és kipróbálnád, milyen a Barcával edzeni? 

Akkor várunk a Balatonszárszói Nyári Táborunkba augusztus 1–5-ig! Várjuk azoknak az 5–14 éves kor közötti fiúknak és lányoknak a jelentkezését, akik szeretnének részesei lenni az FC Barcelona érzésnek, akik szeretnék megismerni a híres klub játékstílusát és filozófiáját! Az edzéseket az FC Barcelona által kijelölt spanyol szakmai igazgató és a kötelező edzőképzését elvégzett, minősített magyar edzők részvételével, a katalán klub metodikájának megfelelően a gyermekek korának és készségének megfelelően alakítjuk, beleértve a technikai és taktikai feladatokat, egyéni és csoportos képzéseket. Bővebb információ ITT!

A nyárral sincs azonban vége a programoknak! 

Ősszel folytatódnak az edzéseink, és ha szeretnél a játékosunk lenni, akkor immár új edzéshelyszínen, a II. kerületben, Pesthidegkúton is csatlakozhatsz hozzánk! A Barca Academy spanyol és magyar edzői a hét minden napján délutántól estig szervezik az edzéseket az 5 és 14 év közötti fiúk és lányok  részére. Részletek és jelentkezés ITT!

Miénk a nyár, miénk a pálya! Csatlakozz Te is a Barca Academy Hungaryhez!

 

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search