Hírek

Hétről hétre jobb teljesítmények

Ahogy haladunk előre a felkészülési mérkőzéseket illetően, egyre jobban megérkeznek a fiataljaink a 2021-es évre. A szakmai stábunk mindig egyre több pozitív elemet tud kiemelni a csapataink játékából. Rubén Morales, szakmai igazgatónk is folyamatosan segíti az edzőink és labdarúgóink munkáját. Nemsokára számos új szolgáltatással bővítjük az akadémiánkat, ezáltal is a gyerekek fejlődését szolgálva. 

Eredmények:

Siófok - Barca 2007       0:3

Edzői értékelés: "A játék nagy részében csapatunk dominált, védelmünk tökéletesen hatástalanította az ellenfél kontra támadásait, valamint előre íveléseit. Csapatunk a tetszetős játék mellett akarásból is jelesre vizsgázott."

 

Vác 2012 - Barca 2012  2:18

Edzői értékelés: "Egy nagyon jó 3x20 percből álló mérkőzést játszottunk. Az ellenfél nagyon jól kezdte a mérkőzést, mi a 2. harmadban találtunk magunkra. Hatékonyabbak lettünk a kapu előtt, kontrollálni tudtuk a mérkőzést. Külön öröm, hogy labdaszerzések terén a múlt héthez képest javuló tendenciát lehet látni."

Hévíz SK - Barca 2009   0:3

Edzői értékelés: "3x25 percet játszottunk összesen. A mérkőzés első felében inkább mi irányítottunk, de nem használtuk ki megfelelően a széljátékot. A játékrész második felében az ellenfél játékosai nagyot küzdöttek. Összességében kiegenysúlyozottan játszottunk, a játékunkat a higgadt és minőségi labdabirtkolás jellemezte".

 

Hévíz SK - Barca 2008   1:4

Edzői értékelés: "Az első félidőben számos jó megoldásunk volt, de a passzjátékunk nem volt mindig megfelelő. Domináltunk a mérkőzésen, de nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, amennyit szerettünk volna. Nagyon sok szép kombinatív játékot lehett látni a gyerekektől. Két gyönyörű találatot is szereztük ilyen labdajáratásokból. Nagyon boldog vagyok a játékunk láttán, de most már a jövőre koncentrálunk, a hibák kijavítására."

 

Barca 2007 - Mezőkövesd Zsóry   4:1

Edzői értékelés: "Az első félidőben több hibával játszottunk, hiányzott a határozottság a kapu előtt. Sokszor voltunk pontatlanok, de a második félidőben sikerült a hibáinkat kijavítani és fölényünket szépségdíjas támadásokkal és gólokkal tudtuk megkoronázni. Játékunk mérkőzésről-mérkőzésre fejlődik."

 

Barca 2006 - Mezőkövesd Zsóry   3:1

Edzői értékelés: "Egy nagyon jó mérkőzést sikerült játszanunk a Mezőkövesd csapatával. Új felállást próbáltunk ki, és megnéztük a játékosokat új pozíciókban is. Összességében domináltunk a mérkőzésen, de az ellenfél térfelén gyakran nem voltunk elég türelmesek, hogy megtaláljuk az üres területeket. Rengeteg helyzetet kihagytunk, de a letámadásunk és a labdaszerzásünk kiemelendő terület. Megmutattuk az igazi karakterünk egy erős ellenfél ellen."

 

Vác VLSE - Barca 2011   8:11

Edzői értékelés: "3x30 perces mérkőzésen sikerült végig kontrollálni a mérkőzest, habár az első 15 percben kerestük önmagunkat. Jó erőkből álló ellenfél ellen sikerült helyenként tetszetős játékot bemutatni, bár védekezésben és helyzetkihasznalásban továbbra is van hova fejlődnünk. Meg kell tanulnunk a meccs utolsó percéig koncentrált maradni"

 

Vác 2013 - Barca 2013   4:8

Edzői értékelés: Összesen 3x20 percet játszottunk. Egy nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl a Vác fiataljai ellen. Végig nagyon jól alkalmaztuk a letámadást és számos helyzetet tudtunk kialakítani. Ezen a mérkőzésen már sokkal jobbak voltunk a kontratámadások kivédekezését illetően is. A mérkőzés végére kicsit alábbhagytott a koncentrációnk és kaptunk 3 gólt, de összességében végig kézben tartottuk a mérkőzést."

 

Vác 2010 - Barca 2010   4:4

Edzői értékelés: "Egy nagyon kemény mérkőzést játszottunk a Vác csapata ellen. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést és mire feleszméltünk már 0:3 volt az ellenfél javára. Ezután kicsit fel tudtunk pörögni és rúgtunk 1 gólt, így 1:3-al mentünk a szünetre. A második 30 percben már jobban játszottunk és ismét sikerült 1 gólt szereznünk. Több helyzetet is kidolgoztunk de 60 perc játék után az eredmény 2:4 volt. Az utolsó 30 percben sokáig a szerencse nem szegődött hozzánk, de szereztünk 1 gólt, majd az utolsó támdásból, egy szögletből egyenlíteni tudtunk. Nagyon büszke vagyok a játékosaim mentalitására és küzdeni akarására."

 

 

Hajrá Barca! ❤

 

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Weboldal: incluDesign.hu

Search