Hírek

Kocsis 90 Kárpátalja kupa

A Barca Academy Hungary sikerrel vett részt az Aranycsapat legendás játékosáról elnevezett Kocsis 90 Kárpátalja Kupa magyarországi mérkőzésein

A Beregszászon lezajlott KOCSIS 90 KÁRPÁTALJA KUPA döntőseinek látogatása a Ferencvárosnál

2019. november 3-án vasárnap Budapestre látogatott a szeptember végén, Beregszászon a KOCSIS90 emlékév keretében lezajlott KOCSIS90 KÁRPÁTALJA Kupa nyertes csapata, a Zinedin, illetve második helyezettje, a Minaj.

A két kárpátaljai csapat a reggeli órákban érkezett, majd a budapesti program részeként gyermekek megtekintették Kocsis Sándor első klubjának, a Ferencvárosnak a stadionját és látogatást tettek a Fradi Múzeumban.

A délután folyamán a gyerekcsapatok összemérték tudásukat a Ferencváros és a Barca Academy Hungary 2008-as születésű játékosokból álló csapataival körmérkőzéses formában, melyen végezetül a Barca Academy Hungary csapata került ki győztesként.

A torna végén minden gyereknek KOCSIS 90 feliratú arany érem került a nyakába. Az érem mellett a Nemzeti Sport munkatársa, Bodnár Zalán által írt Kocsis Sándor életét feldolgozó könyvet, a Kocsis Tibor által készített „Magyarok a Barcáért” című DVD-t és jelképes Fradi ajándékokat is hazavihettek a résztvevők. A díjakat Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója, Farkasinszki Anna, az FTC munkatársa, Kulcsár Ferenc, beregszászi konzul, a torna szervezője és dr. Kovács Barnabás, a KOCSIS 90 emlékév kezdeményezője adta át.

Az esemény hűen tükrözte a torna célját, hogy sportolási lehetőséget biztosítson a gyereklabdarúgók számára kupaszerű versenykiírásban, a labdarúgást népszerűsítse, ezen felül a résztvevő gyermekek számára nemzetközi szintéren való megmérettetési lehetőséget biztosítson.

 

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search