News

Magyar játékosok a Camp Nou falán!

A Barca Academy Hungary labdarúgói is meghívást kaptak arra a lehetőségre, hogy fényképük megjelenjen a Camp Nou, azaz az FC Barcelona stadionjának falán. A csaknem 50 ezer fotóból álló, hatalmas mozaikon hat Barca-játékos képét alkották meg a szurkolók, valamint a katalán klub akadémiái játékosainak fotóiból.

Az FC Barcelona és szponzora, a Rakuten Group 2020 folyamán, a koronavírus-járvány azon szakaszában, amikor még egyáltalán nem járhattak szurkolók a stadionokba, különleges ötlettel állt elő. A klub arra kérte drukkereit, hogy küldjék el a fotójukat, és abból egy hatalmas mozaikot készítettek, melynek molinóját felfüggesztették a Barca stadionja, a Camp Nou falára, ezzel is erősítve az összetartozás érzését.

A megmozdulást 2021 szeptemberében megismételte a klub és szponzora. Erre a felhívásra kaptak meghívást a klub világszerte számos országban működő akadémiáinak játékosai, így az FC Barcelona hivatalos magyarországi akadémiája, a Barca Academy Hungary labdarúgói is.

A klub a Facebook-oldalán tette közzé, hogy több játékosa is abban a megtiszteltetésben részesülhetett, hogy arcképe megjelenhet a Camp Nou falán. Az FC Barcelona és a Rakuten a közös megmozdulásával kapcsolatban minden résztvevőnek egyéni videót küldött ki, ebből láthatunk egy példát a Barca Academy Hungary közösségi felületén.

A fotón hat Barcelona-játékos, Memphis Depay, Sergio Busquets, Ansu Fati, Gerard Piqué, Frenkie De Jong és Marc-André ter Stegen jelenik meg a fotókból készült mozaikon, amely teljes méretben itt látható.

A Barca Academy Hungary várja azon játékosok jelentkezését, akik szívesen hordanák Magyarországon a világszerte híres katalán klub mezét. A klub vasárnap óvodás korú gyermekeknek tart toborzót, míg december 5-én, a Kapusok Napján Gróf Dávid, válogatott labdarúgó vendégszereplésével a fiatal hálóőröket várják próbajátékra.

Minden más korosztály a www.fcbacademy.hu weblap kezdőoldalán jelentkezhet kiválasztóeseményre.

Media

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search